Kosten en opbrengsten

Is er een subsidie mogelijk?

Er is in Nederland geen subsidie op thuisbatterijen. U kunt wel gebruik maken van een lening via het Nationaal Warmtefonds
Uit/in klappen

Wat is een dynamisch energiecontract?

Dynamische energiecontracten heten ook flexibele energiecontracten. Het dynamische tarief wordt bepaald op de 'spotmarkt', de prijzen veranderen daar elke dag. Je betaalt bij energieleveranciers van dynamische energietarieven de prijs die zij zelf ook betalen.
Uit/in klappen

Levert een Sessy wat op?

Meer verbruik van je eigen opgewekte groene stroom Bij afbouw van de salderingsregeling ontstaat er een verschil tussen inkoop en verkoop van stroom en zal de Sessy flink besparen door het lokaal houden van opgewekte energie. In combinatie met een uuprijzen contract is er nu al geld te besparen met een Sessy.
Uit/in klappen

Wat kost een Sessy?

Een Sessy kost €2.950,- tot einde augustus, daarna €3.250,- inclusief BTW en installatie. Daarmee is Sessy de voordeligste slimme thuisbatterij in Nederland.
Uit/in klappen

Ik heb X panelen, heeft een Sessy dan zin?

Uit onze berekeningen komt dat 1 Sessy het beste tot zijn recht komt in huishoudens die tussen de 8 en 12 zonnepanelen hebben. Voor huishoudens die meer verbruiken kunnen meerdere Sessy’s worden ingezet. Voor 16 tot 24 zonnepanelen 2 Sessy's etc.
Uit/in klappen

Overtuigd?

De voorverkoop aanbieding is deze maand nog geldig!

Bekijk aanbieding
Sessy thuisbatterij