Installatie

Werkt Sessy met mijn huidige omvormer?

We hebben de Sessy zo ontworpen dat deze ook gekoppeld kan worden aan bestaande installaties. Een normale string omvormer, optimizers van SolarEdge, micro-omvormers van Enphase of een andere partij. Sessy ondersteunt de koppeling (1, 2 of 3 fasen)! Door bij de hoofdaansluiting de energie van alle 3 de fasen te meten kan de Sessy rekening houden met wat er op elke fase gebeurt. Wij geloven in een open ecosysteem waarbij u de Sessy kunt combineren met apparatuur van andere fabrikanten.
Uit/in klappen

Hoe wordt de Sessy geïnstalleerd?

De Sessy zal in veel gevallen in de buurt van de al bestaande omvormer worden geplaatst door ophanging aan de muur, of staand op de grond. De huidige groep van de zonne-panelen omvormer wordt gebruikt voor de verbinding aan het elektriciteitsnet.
Uit/in klappen

Kan ik de Sessy zelf installeren?

Voor iedereen die comfortabel is om aan de meterkast en 230V te werken is de installatie van Sessy een koud kunstje. Als dat niet het geval is, is het beter om een installateur Sessy te laten installeren.
Uit/in klappen

Waar plaats ik de Sessy beter niet?

Temperatuur heeft invloed op de capaciteit en levensduur van de batterij. Bij vorst zal de batterij zichzelf uitschakelen. Een Sessy voelt zich dus niet lekker in een koude en natte omgeving.
Uit/in klappen

Waar kan ik de Sessy plaatsen?

De beste plek is beschut en vorstvij. Als je een omvormer hebt voor de zonnepanelen kan de Sessy het beste in de buurt van de omvormer worden geplaatst, omdat daar de benodigde aansluiting naar de meterkast al aanwezig is.
Uit/in klappen

Overtuigd?

De voorverkoop aanbieding is deze maand nog geldig!

Bekijk aanbieding
Sessy thuisbatterij