Terug

NOS kopt ‘mensen zonder zonnepanelen zijn het bokje’

“Mensen zonder zonnepanelen zijn straks het bokje” kopt de NOS. Een thuisbatterij, waarmee je je eigen opgewekte energie opslaat voor later gebruik, kan uitkomst bieden. Ook wanneer je geen zonnepanelen hebt. Dit geldt alleen voor mensen met een dynamisch energiecontract.

Als je een dynamisch energiecontract hebt, kun je wanneer het geen piekuren zijn, de goedkope energie opslaan voor later gebruik. Bijvoorbeeld wanneer er veel wind of zon is, of vroeg in de ochtend of s’ avonds laat. In combinatie met een thuisbatterij, zoals Sessy, kan je dit veel geld besparen en opleveren.

Sessy kijkt namelijk wanneer het beste moment is om te laden en ontladen. Dit doet hij op basis met de connectie met je uurprijzen, die meet hij. Op die manier beslist hij voor jou wanneer het meest geschikte moment is om energie in te kopen, om die vervolgens op te slaan in je thuisbatterij en te gebruiken op de momenten dat jij dit nodig hebt. Of om deze energie terug aan het net te leven tegen maximale winst!

Kortom: je biedt de stijgende energieprijzen het hoofd, zonder dat je zonnepanelen hebt!

Lees hier het volledige artikel van NOS.

Gerelateerde berichten

Subsidie voor je thuisbatterij: Sessy gespot in het NOS-journaal!

Er is veel discussie gaande over de aflopende salderingsregeling van de overheid, waarbij zonnepaneelhouders nu nog geld krijgen voor hun opgewekte zonnestroom. Het alternatief? Subsidie voor een thuisbatterij, waarin je je eigen opgewekte energie opslaat voor later gebruik.

Nieuws
Bekijk bericht
Eerste thuisbatterij van Nederlandse makelij gaat in productie

Maak kennis met Sessy: dé bestverkochte thuisbatterij van Nederland

Wil jij jouw energiekosten verlagen en onafhankelijker worden van het stroomnet? Sla dan jouw eigen opgewekte energie op, voor gebruik op een later moment. Hoe? Met thuisbatterij Sessy!

Sessy
Bekijk bericht

Kan een Sessy in mijn situatie?

Een veel gestelde vraag aan ons team is: Kan een Sessy worden toegepast in mijn situatie. Hieronder behandelen we een aantal mogelijke situaties en leggen we uit hoe Sessy hierin een rol kan spelen. Met […]

Sessy
Bekijk bericht